Μελισσοκομία Χαλούλος ...από το 1955
Η μελισσοκομία Χαλούλος ξεκίνησε το 1955. Αρχικά επρόκειτο για μια απασχόληση καθαρά ερασιτεχνική καθώς ο πατέρας, Κωνσταντίνος Χαλούλος, πουλούσε μια μικρή ποσότητα μελιού στην πλατεία του χωριού χρησιμοποιώντας ένα μαγειρικό σκεύος, την κουτάλα. Σταδιακά αυτή η ερασιτεχνική απασχόληση πέρασε και στις επόμενες γενεές και σήμερα πλέον ο υιός, Στράτης Χαλούλος, διαθέτει μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και εργατικό δυναμικό.
Τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλλει στο χώρο του διεθνούς εμπορίου και του ανταγωνισμού καθώς οι πωλήσεις έχουν επεκταθεί και εκτός συνόρων της χώρας. Πραγματοποιούνται συναλλαγές με χώρες της ευρωζώνης (Γαλλία – Γερμανία – Ισπανία), καθώς και Αγγλία, Αμερική & Καναδά, διατηρώντας όμως τον τύπο μιας οικογενειακής επιχείρησης με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα μελιού για την οποία υπάρχει πιστοποιημένη ένδειξη απο το Δημόκριτο.
Τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλλει στο χώρο του διεθνούς εμπορίου και του ανταγωνισμού καθώς οι πωλήσεις έχουν επεκταθεί και εκτός συνόρων της χώρας. Πραγματοποιούνται συναλλαγές με χώρες της ευρωζώνης (Γαλλία – Γερμανία – Ισπανία), καθώς και Αγγλία, Αμερική & Καναδά, διατηρώντας όμως τον τύπο μιας οικογενειακής επιχείρησης με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα μελιού για την οποία υπάρχει πιστοποιημένη ένδειξη απο το Δημόκριτο.
Μέλι - Γύρι - Βασιλικός πολτός
Ένας αληθινός θησαυρός
ηγείαςευεξίαςκαι δύναμης
από την αρχαιότητα.
Μέλι - Γύρι - Βασιλικός πολτός
Ένας αληθινός θησαυρόςηγείαςευεξίαςκαι δύναμηςαπό την αρχαιότητα.
